درباره نشریه

نشریه مطالعات عملکردی در روانشناسی ورزش فصلنامه ای علمی - پژوهشی است که توسط دانشگاه قم، بهترین و برجسته ترین مقالات را در حوزه روانشناسی ورزشی به چاپ میرساند. این نشریه با پشتیبانی علمی اساتید این حوزه تا امروز سعی داشته است نقشی هر چند کوچک ولی تاثیر گذار در محافل علمی داشته باشد. هدف نشریه مطالعات عملکردی در روانشناسی ورزشی، ارائه فرصت هایی برای تحقیقات باکیفیت و نوآورانه ای است که بر اکتشافات علمی مرتبط با ورزش و عملکرد متمرکز می باشند. این مجله پذیرای بهترین مقالات که حاوی تحقیقات کاربردی نویسندگان است خواهد بود واز ایده های نوآورانه ی پژوهشگران جوان استقبال میکند.

این مجله به صورت  فصلنامه منتشر می شود و اولویت ارزیابی، داوری و انتشار را به مقالاتی اختصاص خواهد داد که در موضوعات زیر گنجانده شده باشند:

• روان ­شناسی ورزش کاربردی
  • روان شناسی عملکردی ورزشی
  • مطالعات بنیادی مرتبط با مبانی نظری و مدل سازی در روان شناسی ورزشی
  • عوامل مرتبط با شناخت، فراشناخت، روان شناسی و فعالیت بدنی در اقشار مختلف جامعه
  • ساخت و استاندار سازی ابزارهای نوین در روان شناسی ورزشی
  • هنجارسازی عوامل مرتبط با آمادگی روانی در حوزه های همگانی و قهرمانی
  • آینده پژوهی در روان شناسی ورزشی
  • موضوعات و مشکلات روز روان شناسی ورزش همچون (سالمندی، مشکلات عملکردی و اختلالات روانشناختی)
  • عوامل روان شناختی مرتبط با ورزش همگانی و ترویج آن در جامعه
  • عوامل روان شناختی موثر بر عملکرد قهرمانی